Pīrāgs ar vistas fileju

2007. gada 29. novembris
Foto: Ilma Hermansone
Pagatavošana
50 min
1. Lai pagatavotu mīklu, margarīnu sajauciet ar alu, miltiem un sāli. Kārtīgi sajauciet un gatavo mīklu sadaliet trīs daļās. Katru no tām izrullējiet plānā plāksnē. Vistas fileju sasmalciniet, sajauciet ar sagrieztiem sīpoliem, pipariem un sāli un apberiet ar koriandru. Olas smalki sagrieziet, samaisiet ar sieru un majonēzi. Uz pannas, kas ieziesta ar eļļu, lieciet vienu mīklas plāksni, un uz tās lieciet vistas filejas pildījumu. Tad lieciet otru plāksni un uz tās - olu pildījumu. Virsū lieciet trešo mīklas plāksni. Malas saspiediet kopā. Virsu ieziediet ar olu dzeltenumu un sadurstiet ar dakšiņu. Cepiet 40 min 200 oC.
Uz augšu