Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Pīrāgs ar vistas fileju

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Margarīns: 200 g
  • Alus:½ gl
  • Kviešu milti: 2 gl
  • Vistas fileja 200 g
  • Sīpoli: 1 gb
  • Vārītas olas: 3 gb
  • Rīvēts siers: 100 g
  • Majonēze: 4 ēd.k
  • Olas dzeltenumi: 1 gb
  • Korinadrs, sāls, pipari pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Lai pagatavotu mīklu, margarīnu sajauciet ar alu, miltiem un sāli. Kārtīgi sajauciet un gatavo mīklu sadaliet trīs daļās. Katru no tām izrullējiet plānā plāksnē. Vistas fileju sasmalciniet, sajauciet ar sagrieztiem sīpoliem, pipariem un sāli un apberiet ar koriandru. Olas smalki sagrieziet, samaisiet ar sieru un majonēzi. Uz pannas, kas ieziesta ar eļļu, lieciet vienu mīklas plāksni, un uz tās lieciet vistas filejas pildījumu. Tad lieciet otru plāksni un uz tās - olu pildījumu. Virsū lieciet trešo mīklas plāksni. Malas saspiediet kopā. Virsu ieziediet ar olu dzeltenumu un sadurstiet ar dakšiņu. Cepiet 40 min 200 oC.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas