-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Uzkodas
-
>
Pikantās olas ar vītinātiem tomātiem
No minētā produktu daudzuma var pagatavot 20 pikanto olu pusītes.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
10 cieti vārītas lielas olas
-
3 tējk. aso brūno sinepju
-
3 ēd. k. majonēzes
-
1 tējk. baltvīna etiķa
-
1/4 tējk. Tobasco mērces
-
3 ēd. k. sasmalcinātu vītinātu tomātu
-
2 ēd. k. notecinātu, konservētu kaperu
-
2-3 ēd. k. ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
25 min.
-
Gareniski pārgriez olas uz pusēm, dzeltenumus izberžcaur sietu bļodā.
-
Piejauc sinepes, majonēzi, etiķi, Tobasco, tomātus un kaperus. Iejauc pietiekamā daudzumā ūdens, lai sasniegtu vēlamo konsistenci. Pilda atpakaļ olu baltumu pusītēs.
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs