Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Pikantās olas ar vītinātiem tomātiem

Pikantās olas ar vītinātiem tomātiem

FOTO: Depositphotos.com

No minētā produktu daudzuma var pagatavot 20 pikanto olu pusītes.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 10 cieti vārītas lielas olas
  • 3 tējk. aso brūno sinepju
  • 3 ēd. k. majonēzes
  • 1 tējk. baltvīna etiķa
  • 1/4 tējk. Tobasco mērces
  • 3 ēd. k. sasmalcinātu vītinātu tomātu
  • 2 ēd. k. notecinātu, konservētu kaperu
  • 2-3 ēd. k. ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Gareniski pārgriez olas uz pusēm, dzeltenumus izberžcaur sietu bļodā.
  2. Piejauc sinepes, majonēzi, etiķi, Tobasco, tomātus un kaperus. Iejauc pietiekamā daudzumā ūdens, lai sasniegtu vēlamo konsistenci. Pilda atpakaļ olu baltumu pusītēs.

    Lai labi garšo!
    Piejauc sinepes, majonēzi, etiķi, Tobasco, tomātus un kaperu...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas