Pikantās olas ar vītinātiem tomātiem

Pikantās olas ar vītinātiem tomātiem
Foto: Depositphotos.com
No minētā produktu daudzuma var pagatavot 20 pikanto olu pusītes.

Sastāvdaļas

  • 10 cieti vārītas lielas olas
  • 3 tējk. aso brūno sinepju
  • 3 ēd. k. majonēzes
  • 1 tējk. baltvīna etiķa
  • 1/4 tējk. Tobasco mērces
  • 3 ēd. k. sasmalcinātu vītinātu tomātu
  • 2 ēd. k. notecinātu, konservētu kaperu
  • 2-3 ēd. k. ūdens

Pagatavošana

25 min.
  1. Gareniski pārgriez olas uz pusēm, dzeltenumus izberžcaur sietu bļodā.
  2. Piejauc sinepes, majonēzi, etiķi, Tobasco, tomātus un kaperus. Iejauc pietiekamā daudzumā ūdens, lai sasniegtu vēlamo konsistenci. Pilda atpakaļ olu baltumu pusītēs.

    Lai labi garšo!
    Piejauc sinepes, majonēzi, etiķi, Tobasco, tomātus un kaperu...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi