Pildītas olas ar kariju

Sastāvdaļas

  • 6 lielas cieti vārītas olas
  • 1 /2 ēdamkarotes majonēzes
  • 1 /2 ēdamkarotes jogurta bez piedevām
  • 1 /4 tējkarotes karija pulvera
  • 1 /4 tējkarotes sagrūstu ķimeņu
  • 1 tējkarote #ins_quot#Major Grey#ins_quot# čatnija mērces
  • 1 jauns smalki sasmalcināts sīpols ar lokiem
  • 1 /2 tējkarotes svaiga laima sulas #ins_quot#Tobasco#ins_quot# pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Nogriez no olu abiem galiem papīra biezuma šķēles un pārgriez olas uz pusēm. Izberz dzeltenumus caur sietu (vai saspaidi ar dakšiņu) un pievieno pārējās sastāvdaļas, pēc garšas pievienojot sāli un piparus. Pildījumu liec dekorējamā piltuvē ar lielu atveri un spied masu baltumos. Pildītas olas var pagatavot 6 stundas iepriekš un atdzesētas uzglabāt ledusskapī. Pirms pasniegšanas garnē ar smalki sagrieztiem lociņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi