Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Pildītas olas ar kariju

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 6 lielas cieti vārītas olas
  • 1 /2 ēdamkarotes majonēzes
  • 1 /2 ēdamkarotes jogurta bez piedevām
  • 1 /4 tējkarotes karija pulvera
  • 1 /4 tējkarotes sagrūstu ķimeņu
  • 1 tējkarote #ins_quot#Major Grey#ins_quot# čatnija mērces
  • 1 jauns smalki sasmalcināts sīpols ar lokiem
  • 1 /2 tējkarotes svaiga laima sulas #ins_quot#Tobasco#ins_quot# pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Nogriez no olu abiem galiem papīra biezuma šķēles un pārgriez olas uz pusēm. Izberz dzeltenumus caur sietu (vai saspaidi ar dakšiņu) un pievieno pārējās sastāvdaļas, pēc garšas pievienojot sāli un piparus. Pildījumu liec dekorējamā piltuvē ar lielu atveri un spied masu baltumos. Pildītas olas var pagatavot 6 stundas iepriekš un atdzesētas uzglabāt ledusskapī. Pirms pasniegšanas garnē ar smalki sagrieztiem lociņiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zirņu - sakņu biezzupa

Zirņu - sakņu biezzupa

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas