Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Kūka "saldais decembris" ar svaigo sieru duet

2007. gada 27. novembris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
15 min
1. Krēma pagatavošana: 4 olu dzeltenumus sakuļ ar 4 ēdk. cukura un nedaudz vaniļas cukura. Pievieno svaigo sieru, maisa līdz izviedojas viendabīga masa. Atsevišķi saputo 200g saldā krējuma, atsevišķi saputo olu baltumus un to visu iemaisa masā.
2. Traukā vienā kārtā liek biskvītu, ko var bagātīgi apslacināt ar stipru kafiju vai dzērveņu sīrupu. Pārklāj to ar daļu sagatavotā krēma. Tam virsū liek biskvīta kārtu, atkal aplaista ar kafiju vai sīrupu un pārklāj ar krēmu. Virsū var uzrīvēt šokolādi vai uzkaisīt kakao, vai dekorēt ar augļiem. Uz pāris stundām novieto vēsumā.
Uz augšu