Jūras pērle

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 100 g svaiga laša
  • 100 g garneļu
  • 100 g svaigu šampinjonu vai gaileņu
  • 100 g saldā krejuma
  • 50 g siera
  • 1 olas baltums
  • 70 g tomātu
  • Zaļumi garšvielas

Pagatavošana

30 min.
  1. Lasi,tomātus un sēnes sagriež nelielos gabaliņos un liek katliņā.Pārlej ar saldo krejumu un pāris minūtes pavāra.Pievieno garneles un garšvielas.Kad saldais krējums mazliet sabiezējis,masu ielej ugunsizturīgā traukā.Saputo olas baltumu un pārlej masai.Pa virsu uzber sarīvētu sieru,liek cepeškrāsnī un cep,līdz olas baltums kļūst brūngans.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi