Pica margarita

2007. gada 26. novembris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
30 min
1. Cepeškrāsnij jābūt uzkarsētai līdz 250 C. Picas cepamās pannas pamatni ieziež ar olīveļļu. Uz tās uzklāj plāni izrullētu rauga mīklu.
2. Sagatavo picas pildījumu. Tomātus notecina, sagriež ripās un izklāj pa visu mīklas virsmu un ar dakšiņu saspaida. Picas malai jāpaliek brīvai aptuveni 2 cm platumā. Mocarellas sieru sagriež šķēlēs un uzklāj pa virsu tomātiem. Pēc garšas uzber sāli un maltus melnos piparus.
3. Picu cep uz zemākā krāsns plauktiņa, apmēram15 min. Izņem picu no krāsns un pārkaisa ar rīvētu Monterigo sieru un bazilika lapām, ko pēc tam rūpīgi apslaka ar olīveļļu.
4. Uz krāsns vidējā nodalījuma pabeigt cepšanu apmēram 10 min. garumā.
Uz augšu