Kartupeļu un sēņu sacepums

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 4 porcijām
  • 800 g kartupeļi
  • 500 g šampinjonu ( vai citas sēnes)
  • 1 citrons ( vai citrona sula)
  • 1 pētersīļu buntīte
  • 100 g svaigi rīvēta Monterigo siera
  • 50 g rīvmaizes
  • 6 - 8 ēdamkarotes olīveļļas
  • Sāls, svaigi malti pipari

Pagatavošana

90 min.
  1. Kartupeļus nomizo, sagriež 0,5 cm biezās šķēlēs. Sēnes notīra un sagriež biezās šķēlēs un uzreiz apslacina ar citrona sulu.
  2. Pētersīļu lapas sasmalcina, samaisa ar 50 g rīvmaizes un 100 g Monterigo siera.
  3. Cepešrāsni uzsilda līdz temperatūrai 170 C, veidni ieziež ar olīveļļu. Veidnē vairākos slāņos pamīšus kārto kartupeļus un sēnes. Katru slāni apkaisa ar sāli un pipariem. Katram slānim uzziež rīvmaizes, siera, zaļumu masu un pēc tam apslacina ar olīveļļu.
  4. Uzsildītā krāsnī cep apmēram1 stundu, kamēr kartupeļi gatavi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi