Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Riekstu tortīte

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Grieķu rieksti: 150 g
  • Krējums: 1 ½ gl
  • Cukurs: 1 gl
  • Olas: 3 gb
  • Rozīnes: 300 g
  • Kviešu milti: 2 gl
  • Aprikožu džems: 150 g
  • Cepamais pulveris
  • Sāls: 1 šķipsniņa
  • Sviests: tortes formas ieziešanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Cukuru un olas sajauciet ar krējumu. Pievienojiet sasmalcinātus riekstus, rozīnes, izsijātus miltus, cepamo pulveri un sāli. Kārtīgi samaisiet. Lieciet masu tortes formā, kas ieziesta ar sviestu un izkaisīta ar miltiem, un cepiet cepeškrāsnī 160 oC, līdz gatavs. Pa virsu lejiet džemu, apberiet ar riekstiem un rozīnēm un pasniedziet.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas