Riekstu tortīte

Sastāvdaļas

  • Grieķu rieksti: 150 g
  • Krējums: 1 ½ gl
  • Cukurs: 1 gl
  • Olas: 3 gb
  • Rozīnes: 300 g
  • Kviešu milti: 2 gl
  • Aprikožu džems: 150 g
  • Cepamais pulveris
  • Sāls: 1 šķipsniņa
  • Sviests: tortes formas ieziešanai

Pagatavošana

50 min.
  1. Cukuru un olas sajauciet ar krējumu. Pievienojiet sasmalcinātus riekstus, rozīnes, izsijātus miltus, cepamo pulveri un sāli. Kārtīgi samaisiet. Lieciet masu tortes formā, kas ieziesta ar sviestu un izkaisīta ar miltiem, un cepiet cepeškrāsnī 160 oC, līdz gatavs. Pa virsu lejiet džemu, apberiet ar riekstiem un rozīnēm un pasniedziet.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi