Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Cāļa salāti

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 tējkarotes saberzta ķiploka
  • 1 tējkarote svaigas citrona sulas
  • 1 tējkarote auksti spiestas olīveļļas
  • 1 /2 tējkarotes žāvēta oregano
  • 1 /4 tējkarotes sāls
  • 1 /4 tējkarotes melno piparu
  • 1 /2 kilograms cāļa filejas
  • 3 krūzes kubiņos sagrieztu mizotu gurķu (aptuveni 3 gurķi)
  • 1 /2 krūzes šķēlītēs sagrieztu sarkano sīpolu
  • 1 /2 krūzes sadrupināta fetas siera
  • 2 ēdamkarotes sasmalcinātu olīvu bez kauliņiem
  • 2.5 gatavi nomizoti tomāti, kas sagriezti 2,5 cm lielos gabalos (aptuveni 1/2 kg)
  • 1 /2 beztauku jogurta bez piedevām
  • 1 /4 krūzes sarīvētu nomizotu gurķu
  • 1 tējkarote baltā vīna etiķa
  • 1 /2 tējkarotes ķiploku pulvera
  • 1 /4 tējkarotes sāls
  • 1 /4 tējkarotes saberztu sarkano piparu 1/4 tējkarotes melno piparu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sasildi grilu vai krāsniņu. Sajauc 1 tējkaroti ķiploku, citronu sulu, olīveļļu, oregano, sāli, piparus un cāļa fileju lielā plastikāta maisiņā ar aizspiežamu galu. Aizdari maisiņu un sakrati, lai cāļa fileja noziestos.
  2. Izņem cāļa fileju no maisiņa. Grilē vai cep fileju 5 minūtes no katras puses, līdz gatavs. Sagriez fileju 2,5 cm biezos gabalos. Sajauc cāli, kubiņos sagrieztos gurķus, sarkanos sīpolus, fetas sieru, olīvas un tomātus lielā bļodā.
  3. Mazākā bļodā sajauc jogurtu, sarīvētos gurķus, etiķi, ķiploku pulveri, sāli, sarkanos un melnos piparus. Pārlej pār cāļa salātu masu un labi samaisi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gulaša zupa ungāru gaumē

Gulaša zupa ungāru gaumē

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas