Makaroni ar sēnēm un baziliku

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • ½ paka makaronu
  • ½ kg šampinjonu
  • 300 ml saldais krējums
  • Buntīte svaiga bazilika
  • Olīveļļa cepšanai
  • Šķipsniņa sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Liek vārīties makaronus. Vāra tik ilgi, cik norādīts uz iepakojuma. Tikmēr cep palielos gabalos sagrieztus šampinjonus. Kad tie brūni (ja nebūs brūni, ēdiens var neiegūt vēlamo garšu), pievieno šķipsniņu sāls un saldo krējumu. Pasutina apm. 5 min, uzliekot pannai vāku. Beigās pievieno svaigu baziliku un uzvārītos, nokāstos makaronus un vēl 5 min pasutina zem vāka un uz ļoti mazas uguns. Ēdienu vislabāk gatavot dziļā pannā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi