Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
17
Jaunākie Vecākie
S
Sintija Eglite
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man sanaca..tiesam ja visu sija caur sietu, pienu un visu parejo karse udens pelde tad viss sanak ideali.sanaca super kremi tortei.visi priecigi.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
aldona samonskiene
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Garda torte iznak,ja vel pievieno mazliet fantazijas,lieliska,bet tiem ,kas neprot kartupeli izvarit,protams nekas nesanaks
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Ā
Āris
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti laba recepte man sanāk un visos garnējumos lietoju šo.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
S
Sandra
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Viss izdevās :)) es tikai sviestu liku 200gr, bet krēms ir superīgs
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ineta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies sanaca super, draugi sajusma un torte apedas pa vakaru( mazina 8 olu):))
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cepu izmēģinājuma mazkūciņu( torte sākas no 3kg), gatavoju krēmu. Ideāls. Tortes krēmam cukuru ņemšu mazāk5-6 karotes un skābāku ievārījumu, tad būs vispār labi.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Daiga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
šādi gatavotie kŗēmi patiešām garšgi ,vēl vajag tikai veksmīgi ceptu biskvītu un tad tikai atliek darbs apaša fantāzijai ....
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
sanita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
super krems un bilde izskatas garda tortite ludzu atsutat uz e pastu saanitaa22@inbox.lv receptiti tiesam izskatas garda:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Var! Tikai rulete jasaveltnē karsta ar cepampapīru vai dvieli, jāpagaida, kamēr atdziest, uzmanīgi jāattin, jāsasmērē ar krēmu un jāsatin jau bez papīra.Karstā krēms kusīs un tecēs, bet atdzisušu nevarēsi sarullēt, plīsīs, ja nebūs sarullēta karsta! Lai izdodas!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
k
kika
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
so kremu var lietot ari biskvita ruletei????
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
N
Nikita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Izskatās ka vēlies iepazīties :D :D
FAIL
Nav īstais saits.... :D
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Vispār jau Ilvas receptes izdodas! Par saldu, vai pamaz salduma, tas gaumes jautājums. Izmēģināti Ilvas krēmi, un par labu atzīti!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
e
evija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
šoreiz darīju tā, ka krēmu karsēju uz gāzes katliņā, jo ūdens neatdziest visu laiku ir karsts un paralēli visu laiku maisīju kādas 7-10min un viss sanāca lieliski un krēms ir garšīgs jau tagad, bez sviesta:))) es domāju, kas par lietu, ka Jums sanāk, bet man nesanāk!!!paldies par recepti;)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
e
evija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
cik ilgi jākarsē,un vai jākarsē uz uguns katliņā, vai bļodā, tas šķidrums,lai viņš sabiezētu!?jo man arī nekas nesanāca,lai gan es karsēju bļodā un maisīju kādas 10 min.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
ILVA BUDEVIČA
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
nabaga ILZE!:D

ļoti žēl, ka jums nesanāca!droši vien nekarsējāt to šķidrumu, tādēļ arī nekas nesabiezēja
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Antra Endzele
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Laiīgu Jauno Gadu! Paldies par recepti. Ļoti garšīga kūka sanāca.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
ilze
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tāds mēsls, pilnīgi nekas nesanāca!!!Kā var uz vienu olu,7-karotēm cukura un 2-ām karotēm miltu piegāzt gandrīz pus litru piena un gaidī, kad kaut kas sabiezēs. Pa vlti tik izmetu sviestu, miltus, olu un cukuru
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes