Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Vārītais sviesta krēms tortēm

Vārītais  sviesta  krēms tortēm

FOTO: Ilva Budeviča

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 0.4 piens - 0,4 l
  • Cukurs - 7 ēdamk. ar kaudzi
  • Milti -2 ēdamk
  • Ola - 1 gab
  • Vaniļas cukurs
  • Sviests-400gr
  • Kakao -1 ēdamk
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Bleķa bļodiņā saputo ar karoti olu ar cukuru un vaniļas cukuru.
  2. Piemaisa miltus.
  3. Uzvāra atsevišķa bļodiņā pienu.
  4. Vārīto pienu karstu lej klāt olu, cukura un miltu maisījumam, pakāpeniski, apmaisot.
  5. Bļodiņu liek karstā ūdens peldē un maisot karsē, kamēr vārītais krēms sabiezē.
  6. ATDZESĒ
  7. Sviestu istabas temperatūrā sasilda.
  8. Atdzesēto vārīto krēmu izberž caur sietu klāt sviestam.
  9. Visu kopā ar mikseri saputo.
  10. Brūnajam kakao krēmam atsevišķi pieputo klāt caur sietu izsijātu kakao.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Augusta siera kūka

Augusta siera kūka

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA