Sākums > Receptes > Salāti

Pikantie astoņkāju salāti. 2

2007. gada 24. novembris
Foto: Kristiāna Kāle
Pagatavošana
1 min
1. Čilli un ķiplokus kārtīgi saberž, aplej ar zivju mērci un laima sulu un sajauc. Šī iegūtā masa būs mērce.
2. ]Sagriež astoņkājus apmēram 1 cm lielos apļos. Sadursta (ar sekliem iegriezieniem virsmā) astoņkājus un liek applaucēt vārošā ūdenī, bet ne pārāk ilgi- tad astoņkāji paliks sīksti. Sajauc astoņkājus kopā ar ingveru, citronliānu, šalotēm, lociņiem un mērci. Ja nepieciešams, pievieno vēl papildus zivju mērci vai citrona sulu. Liek uz paplātes un pārkaisa ar piparmētru lapiņām un apceptajām šalotēm.
3. Pasniedz ar salātiem, kabaci un lielajām pupiņām
Uz augšu