Pikantie astoņkāju salāti. 2

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 3 čilli, asie
  • 60 ml laima sulas
  • Citas sastāvdaļas
  • 340 g astoņkāju, svaigu, bez kauliem, acīm un ādas
  • 60 g šalošu, plāni sagrieztu
  • 60 g šalošu, plāni sagrieztu, zeltaini apceptu
  • 2 ēd.k. sīpolloku, sakapātu
  • 60 g ingvera, sagriezta
  • 60 g citronliānas, sagrieztas
  • 60 g citronu lapu

Pagatavošana

1 min.
  1. Čilli un ķiplokus kārtīgi saberž, aplej ar zivju mērci un laima sulu un sajauc. Šī iegūtā masa būs mērce.
  2. ]Sagriež astoņkājus apmēram 1 cm lielos apļos. Sadursta (ar sekliem iegriezieniem virsmā) astoņkājus un liek applaucēt vārošā ūdenī, bet ne pārāk ilgi- tad astoņkāji paliks sīksti. Sajauc astoņkājus kopā ar ingveru, citronliānu, šalotēm, lociņiem un mērci. Ja nepieciešams, pievieno vēl papildus zivju mērci vai citrona sulu. Liek uz paplātes un pārkaisa ar piparmētru lapiņām un apceptajām šalotēm.
  3. Pasniedz ar salātiem, kabaci un lielajām pupiņām

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi