Svaiguma salāti. 2

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 salātgalviņa
  • 5 čilli, asie
  • 2 ēd.k. laima sulas
  • 3 šalotes, sagrieztas
  • 3 ķiploka daiviņas, sagrieztas
  • 120 ml piparmētru lapu
  • 2 ēd.k. citronliānas, sasmalcinātas
  • 2 laima daiviņas, sagrieztas

Pagatavošana

1 min.
  1. Uzvāra ūdeni vok- pannā un iegremdē garneles. Vāra garneles 2 minūtes, līdz tās kļūst rozā, tad izņem no pannas. Garneles apslaka ar laima sulu un zivju mērci. Pievieno citronliānu, čilli, šalotes, sagrieztās laima daiviņas un visu kārtīgi samaisa. Liek uz servējamā šķīvja un rotā ar piparmētru lapām.
  2. Pasniedz ar kabaci un salātiem

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi