Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Aukstā zivju zupa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 l ūdens
  • 450 g zivju (zandarta vai līdakas u.c.)
  • ¼ sīpola
  • 1 /5 pētersīļa saknes
  • Sāls
  • 100 g svaiga gurķa
  • 3 cieti vārītas olas
  • Saišķis sīpolloku
  • Saišķis diļļu
  • 100 g skāba krējuma
  • 1 tējk. cukuracitrons
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. No zivju galvām un asakām vāra zivju buljonu , izkāš. Buljonā liek sīpolus, pētersīļus, sāli, piparus, lauru lapu, uzvāra, pieliek zivju gabaliņus un lēni vāra, līdz tie gatavi. Tad zivju gabaliņus no buljona izņem, buljonu izkāš un atdzesē.
  2. Pēc tam zivju buljonam pieliek skābu krējumu, sasmalcinātus svaigus gurķus, cieti vārītas olas, sīpollokus, dilles, cukuru, citrona sulu. Pirms pasniegšanas šķīvī liek zivju gabaliņus un citrona šķēlīti.

Zupas

Receptes.lv Iesaka
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes