Olas "hamine"

Sastāvdaļas

  • 5 olas
  • Sauja sīpolu miziņu
  • ½ citrona
  • Sāls, cukurs

Pagatavošana

120 min.
  1. Olas vāra kopā ar sīpolu miziņām ne mazāk kā 2 stundas. Pēc ilgās vārīšanas olu baltumi nokrāsojas brūni. Tad olas noloba, sadala uz pusēm un katru olas pusīti rotā ar citrona šķēlīti, ieprikš olu pārkaisot ar sāli un pipariem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi