Veselīgie salāti ar vistu akniņām

Sastāvdaļas

  • Zaļie salāti vai ķīnas kāposts
  • 300 g vistu aknu
  • 1 svaigs gurķis
  • 2 svaigi tomāti
  • Zaļumi pēc izvēles
  • 1 liels sīpols
  • 1 liels burkāns
  • Sāls
  • Pipari
  • Garšvielas pēc izvēles
  • Mērcei:
  • 6 ēd. k. portvīna
  • 3 ēd. k. eļļas
  • Salātu garšvielas

Pagatavošana

20 min.
  1. Saplucina salātu lapas vai sagriež ķīnas kāpostu, sagriež kubiciņos tomātu un gurķi. Zaļumus atjauc ar salātu mērci.
  2. Sagriež sīpolu burkānu, vistu aknas un apcep uz pannas nelielā eļļas daudzumā. Pārkaisa ar sāli un pipariem, kā arī var pievienot citas garšvielas.
  3. Pasniedz uz šķīvja liekot zaļos salātus un pa virsu siltās apceptās akniņas.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi