Zemeņu- jogurta torte

2007. gada 19. novembris
Foto: Laine Kalvāne
Pagatavošana
1 min
1. Želatīnu iemērciet aukstā ūdenī, lai uzbriest. Pēc tam izkausējiet karsta ūdens peldē. Lai pagatavotu zemeņu želeju, 500g sasmalcinātu zemeņu sajauciet ar cukuru un želatīnu. Biskvītu lieciet tortes formā, kas ieziesta ar sviestu un izkaisīta ar miltiem. Virsū lejiet daļu zemeņu želejas.
2. Lai pagatavotu masu, jogurtu sajauciet ar rīvētu citrona miziņu, izspiestu citrona sulu (sula un miziņa - no visa citrona), želatīnu un saldo krējumu. Masu lieciet uz želejas un atdzesējiet. Tad lejiet atlikušo želeju un atdzesējiet. Dekorējiet ar zemenēm un putukrējumu. Pasniedziet.
Uz augšu