Zemeņu- jogurta torte

Sastāvdaļas

  • Biskvīts: 1 gb
  • Želejai
  • Zemenes: 600 g
  • Želatīns: 2 tējk
  • Masai
  • Jogurts: 450 g
  • Saldais krējums: 250 g
  • Želatīns: 1 ēd.k
  • Cukurs: 2 ēd.k
  • Citrons: 1 gb
  • Zemenes, putukrējums: dekorēšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Želatīnu iemērciet aukstā ūdenī, lai uzbriest. Pēc tam izkausējiet karsta ūdens peldē. Lai pagatavotu zemeņu želeju, 500g sasmalcinātu zemeņu sajauciet ar cukuru un želatīnu. Biskvītu lieciet tortes formā, kas ieziesta ar sviestu un izkaisīta ar miltiem. Virsū lejiet daļu zemeņu želejas.
  2. Lai pagatavotu masu, jogurtu sajauciet ar rīvētu citrona miziņu, izspiestu citrona sulu (sula un miziņa - no visa citrona), želatīnu un saldo krējumu. Masu lieciet uz želejas un atdzesējiet. Tad lejiet atlikušo želeju un atdzesējiet. Dekorējiet ar zemenēm un putukrējumu. Pasniedziet.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi