Aprikožu zupa ar saldējumu

Sastāvdaļas

  • Aprikozes: 8 gb
  • Cukurs: 3 ēd.k
  • Vaniļas cukurs: 1 tējk
  • Piens: 4 gl
  • Saldējums: 4 bumbiņas
  • Vafeles: 100 g

Pagatavošana

1 min.
  1. Aprikozes pārgrieziet uz pusēm un atdaliet kauliņus. Lieciet nelielā ūdens daudzumā, pievienojiet cukuru un vaniļas cukuru un izvāriet. Tad izberziet caur sietu. Aukstu pienu sajauciet ar aprikožu masu un lejiet trauciņos. Pasniedziet ar saldējumu un aprikožu pusītēm. Atsevišķi pasniedziet vafeles.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi