Ķiršu zupa ar auzu pārslām

Sastāvdaļas

  • Ķirši: 2 gl
  • Piens: 4 gl
  • Auzu pārslas: 1 gl
  • Sāls
  • Cukurs

Pagatavošana

30 min.
  1. Auzu pārslas aplejiet ar uzvārītu pienu un ļaujiet tām uzbriest. Ķiršus notīriet, aplejiet ar ūdeni un vāriet, līdz tie kļūst mīksti. Tad ķiršus kopā ar sāli un cukuru pievienojiet auzu pārslām un uzvāriet. Pasniedziet ar cepumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi