Sautēti burkāni ar jūras kāpostiem un āboliem

Sastāvdaļas

  • 1.5 Burkāni: 1-1,5 kg
  • Āboli: 2-3 gb
  • Vārīti jūras kāposti: 200 g
  • Rozīnes: ½ gl
  • Augu eļļa: ½ gl
  • Krējums: 1 gl
  • Cukurs: 3-4 ēd.k
  • Ūdens

Pagatavošana

1 min.
  1. Burkānus sarīvējiet uz rupjās rīves, pievienojiet cukuru, 1 glāzi karsta ūdens un eļļu un sautējiet uz lēnas uguns, līdz tie kļūst mīksti. Sautēšanas beigās pievienojiet vārītus jūras kāpostus, nomizotus un salmiņos sagrieztus ābolus, pārlasītas un nomazgātas rozīnes, uzlieciet vāku un vāriet uz lēnas uguns, līdz āboli kļūst mīksti. Tad aplejiet ar krējumu, kas sajaukts ar cukuru, un pasniedziet.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi