Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Merlleņu zupiņa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Ūdens: 3 gl
  • Mellenes: 250 g
  • Cukurs: ½ gl
  • Kartupeļu ciete: 2 tējk
  • Maltas krustnagliņas: ½ tējk
  • Kanēlis: ½ tējk
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Mellenes aplejiet ar aukstu ūdeni un vāriet 15 min. Tad pievienojiet kanēli un krustnagliņas, samaisiet un izberziet caur sietu. Iegūtajai masai pievienojiet cukuru, nelielā auksta ūdens daudzumā atšķiadītu kartupeļu cietu un uzvāriet. Pasniedziet karstu vai atdzesētu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīvētu ābolu pankūkas

Rīvētu ābolu pankūkas

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas