Sākums > Receptes > Deserti

Augļu - ogu zupa

2007. gada 19. novembris
Foto: Laine Kalvāne
Pagatavošana
1 min
1. Zemenes nomazgājiet un atdaliet kātiņus. Aprikozes nomazgājiet, atdaliet kauliņus un sagrieziet daiviņās. Ananāsu nomizojiet, sagrieziet aplīšos un katru aplīti sadaliet 4 daļās. Mellenes nomazgājiet un pārgrieziet. Cukuru izšķīdiniet 6 gl. ūdens, uzvāriet un izkāsiet. Kartupeļu cieti izšķīdiniet nelielā ūdens daudzumā.
2. Pagatavotajam cukura sīrupam pievienojiet sagatavotās ogas un augļus un uzvāriet. Pielejiet kartupeļu cieti un uzvāriet. Tad pievienojiet kanēli un izspiestu citrona sulu (pēc garšas). Pasniedziet ar krējumu un piparmētrām.
Uz augšu