Augļu - ogu zupa

Sastāvdaļas

  • Ananāss: 440 g
  • Aprikozes: 380 g
  • Zemenes: 350 g
  • Mellenes: 250 g
  • Cukurs: 200 g
  • Kartupeļu ciete: 40 g
  • Kanēlis
  • Saldais krējums: 4 ēd.k
  • Piparmētras: 4 kātiņi
  • Citrons: 1 gb

Pagatavošana

1 min.
  1. Zemenes nomazgājiet un atdaliet kātiņus. Aprikozes nomazgājiet, atdaliet kauliņus un sagrieziet daiviņās. Ananāsu nomizojiet, sagrieziet aplīšos un katru aplīti sadaliet 4 daļās. Mellenes nomazgājiet un pārgrieziet. Cukuru izšķīdiniet 6 gl. ūdens, uzvāriet un izkāsiet. Kartupeļu cieti izšķīdiniet nelielā ūdens daudzumā.
  2. Pagatavotajam cukura sīrupam pievienojiet sagatavotās ogas un augļus un uzvāriet. Pielejiet kartupeļu cieti un uzvāriet. Tad pievienojiet kanēli un izspiestu citrona sulu (pēc garšas). Pasniedziet ar krējumu un piparmētrām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi