"margrietiņas"

2007. gada 19. novembris
Foto: Laine Kalvāne
Pagatavošana
35 min
1. Lai pagatavotu mīklu, margarīnu sakuliet ar cukuru, pievienojiet olu dzeltenumus, izsijātus miltus, cepamo pulveri un vaniļu un kārtīgi samaisiet. Mīklu izrullējiet plātnē un ar rievotu formiņu izgrieziet margrietiņas. Lieciet uz pannas, kas ieziesta ar sviestu un izkaisīta ar miltiem, un cepiet 220 oC 12 min. Atdzesējiet.
2. Lai pagatavotu krēmu, atdzesējiet sakultus olu baltumus. Pievienojiet pūdercukuru un citronskābi. Uz izceptajiem biskvītiem kā ziediņu lieciet krēmu un pa vidu lieciet riekstus. Dekorējiet ar apelsīniem un zemenēm un pasniedziet.
Uz augšu