"1,2,3" un miikla gatava

Sastāvdaļas

  • 15 -20g rauga
  • 200 g(jeb 8 eed.kar.) miltu
  • 1 eed.kar. Oliivelljas
  • Shkjipsninja saals
  • Uudens

Pagatavošana

40 min.
  1. 1 eed. kar miltu izjauc ar raugu, pievieno saali un mazliet uudeni un visu sajauc izveidojot ieraugu. Izber visus miltus uz deeljiisha, iecilaa ieraugu pa vidu , pievieno ellju un jauc pievienojot veel uudeni liidz miikla neliip pie rokaam. Atstaaj siltaa vietaa, liidz miikla uzruugst apmeeram 3 reizes(~40 min). Tad ir gatava cepshanai.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi