Salāti ar karsti kūpinātu foreli

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Kopā sajauc rīsus, zirņus, saldo kukurūzu, saldos zirnīšus un gurķi
  • Sajauc citrona sulu ar garšaugiem, olīvu eļļu, sinepēm un medu. Aplej rīsu maisījumu un sadala 4 daļās pa servējamiem šķīvjiem
  • Laša šķēlītes liek rīsu maisījuma virspusē

Pagatavošana

1 min.
  1. Ar foreles fileju vienmērīgi noklāj katru šķīvi. Nomizo sīpolus un sagriež. Salātus rūpīgi sajauc un liek uz šķīvja. Mērces sastāvdaļas sajauc. Burkānus un redīsu notīra un sarīvē. Kārto uz šķīvja dažādos salātu veidus atsevišķi apkārt forelei. Pārlej ar salātu mērci.
  2. Pasniedz ar tostmaizītēm un sviestu

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi