Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Salāti ar karsti kūpinātu foreli

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Kopā sajauc rīsus, zirņus, saldo kukurūzu, saldos zirnīšus un gurķi
  • Sajauc citrona sulu ar garšaugiem, olīvu eļļu, sinepēm un medu. Aplej rīsu maisījumu un sadala 4 daļās pa servējamiem šķīvjiem
  • Laša šķēlītes liek rīsu maisījuma virspusē
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ar foreles fileju vienmērīgi noklāj katru šķīvi. Nomizo sīpolus un sagriež. Salātus rūpīgi sajauc un liek uz šķīvja. Mērces sastāvdaļas sajauc. Burkānus un redīsu notīra un sarīvē. Kārto uz šķīvja dažādos salātu veidus atsevišķi apkārt forelei. Pārlej ar salātu mērci.
  2. Pasniedz ar tostmaizītēm un sviestu
Receptes.lv Iesaka

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas