Kūpināta laša salāti ar rīsiem

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 400 g Skotijas laša, kūpināta
  • 400 g savvaļas un garo balto rīsu maisījums, vārīti
  • 100 g zirņi, apcepti
  • 100 g saldā kukurūza
  • 100 g saldo zirnīšu
  • 50 g gurķa, sakapāta
  • 8 sparģeļu dzinumi, apcepti
  • 1 ēd.k. diļļu vai fenheļa, sakapāti
  • 2 ēd.k. citrona sulas
  • 2 ēd.k. olīvu eļļas
  • ½ tējk. Dižonas sinepju
  • ½ tējk. šķidra medus
  • Citrona miziņas un garšaugu zariņi rotājumam
  • Melnie pipari, svaigi malti

Pagatavošana

1 min.
  1. Kopā sajauc rīsus, zirņus, saldo kukurūzu, saldos zirnīšus un gurķi.
  2. Sajauc citrona sulu ar garšaugiem, olīvu eļļu, sinepēm un medu. Aplej rīsu maisījumu un sadala 4 daļās pa servējamiem šķīvjiem.
  3. Laša šķēlītes liek rīsu maisījuma virspusē

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi