Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Kūpināta laša salāti ar rīsiem

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g Skotijas laša, kūpināta
  • 400 g savvaļas un garo balto rīsu maisījums, vārīti
  • 100 g zirņi, apcepti
  • 100 g saldā kukurūza
  • 100 g saldo zirnīšu
  • 50 g gurķa, sakapāta
  • 8 sparģeļu dzinumi, apcepti
  • 1 ēd.k. diļļu vai fenheļa, sakapāti
  • 2 ēd.k. citrona sulas
  • 2 ēd.k. olīvu eļļas
  • ½ tējk. Dižonas sinepju
  • ½ tējk. šķidra medus
  • Citrona miziņas un garšaugu zariņi rotājumam
  • Melnie pipari, svaigi malti
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Kopā sajauc rīsus, zirņus, saldo kukurūzu, saldos zirnīšus un gurķi.
  2. Sajauc citrona sulu ar garšaugiem, olīvu eļļu, sinepēm un medu. Aplej rīsu maisījumu un sadala 4 daļās pa servējamiem šķīvjiem.
  3. Laša šķēlītes liek rīsu maisījuma virspusē
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas