''aiz urāliem

Sastāvdaļas

  • Kviešu milti: 100 g
  • Sviests: 130 g
  • Cukurs: 130 g
  • Olas dzeltenumi: 8 gb
  • Olas baltumi: 5 gb
  • Zemeņu ievārījums: 150 g

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestu sasmalciniet, pievienojiet olu dzeltenumus un cukuru un sakuliet. Pievienojiet izsijātus miltus un kārtīgi sajauciet. Mīklā uzmanīgi iecilājiet olu baltumus. Mīklu lieciet cepšanai paredzētā formā, kas ieziesta ar sviestu un izkaisīta ar miltiem, un cepiet 220 oC, līdz ir gatava. Atdzesējiet. Gatavu torti ieziediet ar ievārījumu un pasniedziet.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi