Sākums > Receptes > Deserti

Pīrāgs "zebra" 2

2007. gada 18. novembris
Foto: Kristiāna Kāle
Pagatavošana
1 min
1. Lai pagatavotu mīklu, olas sakuliet ar cukuru, pievienojiet krējumu un izkausētu margarīnu un sakuliet. Pievienojiet izsijātus miltus, kas sajaukti ar cepamo pulveri. Ātri sajauciet un mīklu sadaliet divās daļās. Vienai daļai pievienojiet kakao, lai veidotos brūna masa. Cepšanai paredzētā formā, kas ieziesta ar sviestu un izkaisīta ar miltiem, pa kārtām lieciet balto un brūno masu. Cepiet 220 oC apmēram 30 min.
2. Lai pagatavotu glazūru, uzvāriet pienu un pievienojiet cukuru, kas sajaukts ar vaniļas esenci, lai veidotos sīrups. Karstai masai pievienojiet sviestu un sajauciet. Gatavo biskvītu atdzesējiet un dekorējiet ar glazūru. Pasniedziet.
Uz augšu