''imperators

2007. gada 18. novembris
Foto: Kristiāna Kāle
Pagatavošana
1 min
1. Lai pagatavotu mīklu, olas sajauciet ar cukuru un pievienojiet istabas temperatūrā atkausētu un sakultu sviestu, medu, sāli un cepamo pulveri. Maisot uzkarssējiet, līdz veidojas pūslītis. Noņemiet no uguns, pievienojiet izsijātus miltus un kārtīgi sajauciet. Sadaliet 8 daļās. Katru izrullējiet "plācenītī", lieciet uz pannas, kas ieziesta ar sviestu un izkaisīta ar miltiem un cepiet cepeškrāsnī 230 oC līdz zeltainam brūnumam. Atdzesējiet.
2. Lai pagatavotu krēmu, sasmalcinātu sviestu sakuliet iebiezinātu pienu, līdz veidojas viendabīga masa. Biskvītus lieciet vienu uz otra, katru ieziežot ar krēmu un apberot ar sasmalcinātiem riekstiem. Dekorējiet ar sukādēm, šokolādes gabaliņiem un ogām un pasniedziet.
Uz augšu