Uz 8.martu

2007. gada 18. novembris
Foto: Kristiāna Kāle
Pagatavošana
1 min
1. Uzvāriet ūdeni kopā ar sasmalcinātu margarīnu un maisot pievienojiet izsijātus miltus. Masu uzkarsējiet, tad atdzesējiet līdz 70 oC un pievienojiet pa vienai olai. 2. Lieciet pa maziem gabaliņiem (kā kociņiem) uz pannas, kas ieziesta ar sviestu un izkaisīta ar miltiem, un cepiet sakarsētā cepeškrāsnī līdz zeltainam brūnumam. Gatavus atdzesējiet. 3. Lai pagatavotu krēmu, atdzesējiet krējumu un sakuliet to kopā ar cukuru. 4. Kociņus iegrieziet no vienas puses un sapildiet ar iebiezināto pienu, kas sajaukts ar sasmalcinātiem riekstiem. Apviļājiet krēmā, lieciet uz šķīvja un apberiet ar riekstiem un šokolādi. Pasniedziet atdzesētus.
Uz augšu