Marmora pīrāgs

2007. gada 18. novembris
Foto: Kristiāna Kāle
Pagatavošana
1 min
1. Sviestu sakuliet ar cukuru, vaniļas cukuru un sāli. Kārtīgi sajauciet un pievienojiet olas. Maisiet, līdz cukurs ir izkusis. Pievienojiet rumu. Miltus izsijājiet kopā ar cepamo pulveri. Sajauciet ar sviesta masu un pievienojiet pienu. Kārtīgi samaisiet. 1/3-daļai mīklas pievienojiet kakao. Cepšanai paredzētu formu ieziediet ar sviestu un izkaisiet ar miltiem. Tajā lieciet gaišo mīklu un tai virsū - tumšo mīklu. Samaisiet, cepiet 60 min un atdzesējiet. Izkausējiet šokolādi un aplejiet pīrāgu, sākumā lejot tumšo un tad - gaišo šokolādi. Ar dakšiņas palīdzību veidojiet zīmējumu, apkaisiet ar pistācijām un pasniedziet.
Uz augšu