Marmora pīrāgs

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • Kviešu milti: 600 g
  • Sviests: 350 g
  • Cukurs: 300 g
  • Vaniļas cukurs: 2 pac
  • Sāls
  • Olas: 6 gb
  • Rums: 40 g
  • Cepamais pulveris
  • Piens: 125 g
  • Kakao: 30 g
  • Apliešanai
  • Šokolāde tumšā: 100 g
  • Šokolāde gaišā: 100 g
  • Dekorēšanai
  • Rieksti - pistācijas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestu sakuliet ar cukuru, vaniļas cukuru un sāli. Kārtīgi sajauciet un pievienojiet olas. Maisiet, līdz cukurs ir izkusis. Pievienojiet rumu. Miltus izsijājiet kopā ar cepamo pulveri. Sajauciet ar sviesta masu un pievienojiet pienu. Kārtīgi samaisiet. 1/3-daļai mīklas pievienojiet kakao. Cepšanai paredzētu formu ieziediet ar sviestu un izkaisiet ar miltiem. Tajā lieciet gaišo mīklu un tai virsū - tumšo mīklu. Samaisiet, cepiet 60 min un atdzesējiet. Izkausējiet šokolādi un aplejiet pīrāgu, sākumā lejot tumšo un tad - gaišo šokolādi. Ar dakšiņas palīdzību veidojiet zīmējumu, apkaisiet ar pistācijām un pasniedziet.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi