Sākums > Receptes > Deserti

Krēms ar saldskābiem augļiem

2005. gada 5. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Notīriet un sagrieziet augļus šķēlītēs. Ievietojiet traukā, pievienojiet sāli, cukuru, etiķi. Turiet vēsā vietā 1 nedēļu.
2. Pievienojiet cukuru pēc garšas, ja nepieciešams, un pasniedziet ar ļoti saldu desertu.
3. Krēms
4. Uzkarsē, vienā traukā sajaucot pienu, krējumu, cukuru un vaniļu. Pieliek klāt olas dzeltenumu un sakuļ visu. Iegūto masu karsē līdz 120°C iepriekš uzkarsētā krāsnī un cep 1 h. Apkaisa ar uz pannas apbrūnināto cukuru un garnē ar saldskābiem augļiem.
Uz augšu