Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Krēms ar saldskābiem augļiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 ābols
  • 1 bumbieris
  • 1 ananāss
  • 4 plūmes
  • 1 ēdamkarote baltā etiķa
  • 50 g jūras sāls
  • 50 g cukura
  • Krēms: 4 olu dzeltenumi
  • 100 g cukura
  • 100 ml piena
  • 300 ml krējuma 1 vaniļas pāksts
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Notīriet un sagrieziet augļus šķēlītēs. Ievietojiet traukā, pievienojiet sāli, cukuru, etiķi. Turiet vēsā vietā 1 nedēļu.
  2. Pievienojiet cukuru pēc garšas, ja nepieciešams, un pasniedziet ar ļoti saldu desertu.
  3. Krēms
  4. Uzkarsē, vienā traukā sajaucot pienu, krējumu, cukuru un vaniļu. Pieliek klāt olas dzeltenumu un sakuļ visu. Iegūto masu karsē līdz 120°C iepriekš uzkarsētā krāsnī un cep 1 h. Apkaisa ar uz pannas apbrūnināto cukuru un garnē ar saldskābiem augļiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kraukšķīgie ukraiņu gurķi ar ķimenēm un burkāniem

Kraukšķīgie ukraiņu gurķi ar ķimenēm un burkāniem

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas