Kuuuuucinja

2007. gada 18. novembris
Foto: Kristiāna Kāle
Pagatavošana
1 min
1. 5 olas sakuliet ar cukuru. Pievienojiet izsijātus miltus un kārtīgi sajauciet. Pievienojiet 2 ēd.k. rīvētas citrona miziņas. Samaisiet un lieciet cepšanai paredzētā formā, kas izklāta ar pergamentu un ieziesta ar sviestu. Cepiet 220 oC līdz zeltainam brūnumam.
2. Gatavo biskvītu ieziediet ar ievārījumu un satiniet ruletītē. Atdzesējiet un sagrieziet šķēlītēs. Pagatavojiet želeju, kā norādīts uz paciņas. 3 olu dzeltenumus sakuliet ar pūdercukuru, pievienojiet heresu un lieciet uz želejas. Sakuliet 3 olu baltumus un pievienojiet pūdercukuru, vaniļas cukuru un saldo krējumu. Lieciet masu uz ruletes un lieciet uz 5 stundām ledusskapī. Pasniedziet dekorētu ar zemenēm un piparmētru.
Uz augšu