Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Persiku šarlote

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Olas: 3 gb
  • Cukurs biskvītam: 3 ēd.k. un krēmam: 2 ēd.k
  • Piens: 3 ēd.k
  • Kviešu milti: 4 ēd.k
  • Cepamais pulveris
  • Margarīns: 1 ēd.k
  • Persiki (konservēti): 480 g
  • Šampanietis: 250 ml
  • Želatīns: 20 g
  • Saldais krējums: 500 ml
  • Aprikožu ievārījums: 250 g
  • Gatavs biskvīts: 1 gb
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Lai pagatavotu mīklu, pienam pievienojiet olu dzeltenumus, cukuru, cepamo pulveri un izsijātus miltus un kārtīgi samaisiet. Pannu izklājiet ar pergamentu un ieziediet ar margarīnu. Izklājiet mīklu vienmērīgā kārtā. Cepiet 15 min 190 oC.
  2. Biskvītu atdzesējiet un noņemiet no papīra. Ieziediet ar ievārījumu un satiniet ruletītē (variet apliet ar šokolādes glazūru). Sagrieziet ruleti šķēlītēs. 1/3 daļu persiku sagrieziet, bet no pārējiem veidojiet biezeni. Biezenim pievienojiet šampanieti un cukuru un samaisiet.
  3. Želatīnu uzbriediniet aukstā ūdenī, izkausējiet karsta ūdens peldē un pievienojiet biezenim. Saldo krējumu sakuliet, pievienojiet persiku gabaliņus un samaisiet kopā ar biezeņa masu. Formā, kas izklāta ar pārtikas plēvi, lieciet rulešu šķēlītes. Pa virsu lieciet krēmu un apsedziet ar gatavo biskvītu. Lieciet uz 3 stundām ledusskapī. Pasniedziet uz šķīvja ar biskvītu uz leju.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas