Torte austrumu gaumē

Sastāvdaļas

  • Pankūkām
  • Olu dzeltenumi: 6gb
  • Skābs krējums: 125g
  • Cukurs: 100g
  • Milti: 150g
  • Sviests: 75g
  • Cukura masai
  • Apelsīnu sukādes: 100g
  • Cukurs: 200-300g
  • Citrona sula no 2 citroniem
  • Samaltas mandeles: 250g
  • Vaniļas cukurs: 1 pac. 1 ēdamk
  • Rums: 1 ēd.k
  • Taukvielas veidnes ieziešanai
  • Saldais krējums rotāšanai: 125ml

Pagatavošana

1 min.
  1. Tā ir pankūku torte, kas sastāv no plānām kārtām un aromātiska pildījuma. Lai pagatavotu pankūkas, olu dzeltenumus sakuļ ar skābo krējumu. Pakāpeniski pievieno cukuru un miltus un visu samaisa biezi plūstošā mīklā. Pannā uzkarsētā sviestā no abām pusēm apcep plānas pankūciņas.
  2. Lai pagatavotu cukura masu, apelsīnu sukādes ļoti sīki sagriež. Cukuru maisot izšķīdina citronu sulā. Tad maisot pievieno mandeles, vaniļas cukuru, rumu un apelsīnu sukādes. Ietauko apaļu veidni. Tajā liek vienu kārtu ar izceptām pankūkām un pārziež ar pagatavoto cukura masu. Tā pamīšus kārto, līdz visas pankūkas un cukura masa izlietota. Virsējai kārtai jābūt pankūkai.
  3. Torti pa nakti liek ledusskapī. Nākamajā dienā to izceļ uz kūku šķīvja, sadala gabaliņos un rotā ar saputotu krējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi