Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Ikri no ķirbja ar baklažāniem un tomātiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Ķirbji: 3 kg
  • Baklažāni: 3 kg
  • Tomāti: 3 kg
  • Ķiploki: 70 g
  • Augu eļļa: 250 g
  • Sāls, pipari: pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ķirbjus nomizojiet, atdaliet sēklas un sarīvējiet uz rīves. Baklažānus nomizojiet un vāriet vai cepiet, līdz tie kļūst mīksti. Tomātus sagrieziet aplīšos un apcepiet eļļā. Dārzeņus sajauciet, pievienojiet sāli un piparus un apberiet ar ķiplokiem. Tad sautējiet ar uzliktu vāku 40 min. Uzreiz lieciet sagatavotajās burciņās. Virsū lieciet vāku un sterilizējiet - puslitra burciņas 15 min, litra burciņas - 20 min.
Receptes.lv Iesaka

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas