Sākums > Receptes > Salāti

Sālītas jēra gaļas salāti

2005. gada 15. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Sagrieziet gaļu šķēlītēs un uzkarsējiet marinādi. Gaļu vāriet marinādē 15 minūtes, tad atstājiet 2 dienas marinādē.
2. Mērce
3. Uzvāriet ūdeni, pievienojiet 100 g cukura un nelielu ingvera sakni. Vāriet, kamēr ūdens piesātinās ar garšvielu. Pievienojiet marinādi un, pirms pievienojiet krējumu, atdzesējiet.
4. Pēc garšas pievieno citronu sāli un baltos piparus.
5. Salāti
6. Sagrieziet salātus mazos gabaliņos. Notīriet zaļos sparģeļus un apcepiet tos. Applaucējiet tomātus un notīriet ādiņu. Sagrieziet sparģeļus un tomātus mazos gabaliņos, pievienojiet trīs ēdamkarotes etiķa un 6 ēdamkarotes olīveļļas. Sajauciet visu kopā un pēc garšas pievienojiet sāli un piparus. Pasniedzot salātus, garnējiet ar marinēto gaļu un pievienojiet mērci.
Uz augšu