Laima zupa ar augļiem

Sastāvdaļas

  • Laims: 4 gb
  • Želatīns: 10 g
  • Cukurs: 50 g
  • Mango sula: 400 ml
  • Kivi: 4 gb
  • Āboli: 2 gb
  • Kokosriekstu skaidiņas: 4 ēd.k
  • Persiki: 1 gb
  • Ananāsi: 2 aplīši
  • Ūdens: 80 ml

Pagatavošana

20 min.
  1. 2 nenomizotus laimus sagrieziet aplīšos. No atlikušajiem laimiem izspiediet sulu (pirms tam vienam laimam norīvējot miziņu).
  2. Želatīnu iemērciet ausktā ūdenī uz 30 min, līdz graudiņi kļūst caurspīdīgi. Tad to izkausējiet karsta ūdens peldē un pievienojiet mango sulai, kas sajaukta ar laima sulu, cukuru un laima miziņu.
  3. Persikus sagrieziet daiviņās, ābolus šķēlītēs un ananāsa ripiņas pārgrieziet uz pusēm. Kivi nomizojiet, sagrieziet kubiņos un sajauciet ar želatīna masu. Tad pievienojiet laimu, persikus, ābolus un ananāsus. Samaisiet un lieciet uz 3 stundām ledusskapī. Pasniedziet apbērtu ar kokosriekstu skaidiņām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi