Sākums > Receptes > Salāti

Salātu torte ar lasi

2007. gada 18. novembris
Foto: Laine Kalvāne
Pagatavošana
25 min
1. Sēnes un sīpolu smalki sagrieziet, apcepiet eļļā, sasāliet, sapiparojiet, pievienojiet muskatriekstu. Atdzesējiet un samaisiet ar kartupeļiem, sagrieztiem plānās šķēlītēs, aplejiet ar daļu majonēzes un pipariem. Šaurā traukā salieciet kartupeļus ar zivīm, izlīdziniet, apberiet ar zaļumiem, tad lieciet papriku, sagrieztu gredzenos, aplejiet ar daļu majonēzes. Mazos patisonus sagrieziet horizontāli uz pusēm un salieciet gar malu, atlikušos patisonus sagrieziet šķēlītēs un salieciet centrā, atkal aplejiet ar majonēzi. Virsējo kārtu lieciet no laša, samalcinātu un sajauktu ar majonēzi, sieru un muskatriekstu. Dekorējiet ar pētersīļa lapām un taurentiņiem no citrona.
Uz augšu