Šķiņķis ar ķiplokiem un sīpoliem

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļas šķiņķis: 800 g
  • Sīpoli: 100 g
  • Ķiploki: 20 g
  • Maizes kvass: 300 g
  • Lauru lapas
  • Sausas piparmētras: 8 g
  • Etiķis 3%: 20 g
  • Sāls
  • Pipari
  • Pētersīļi

Pagatavošana

1 min.
  1. Šķiņķī veidojiet iegriezumus, kuros lieciet sagrieztus ķiplokus un sīpolus. Ierīvējiet ar sāli un pipariem un aplejiet ar maizes kvasu, kas sajaukts ar etiķi, piparmētrām un lauru lapām. Marinējiet gaļu aukstumā 12 stundas un pēc tam izcepiet sakarsētā cepeškrāsnī. Pirms pasniegšanas šņiņķi sagrieziet šķēlēs, aplejiet ar suliņu, kurā tas cepās, un apkaisiet ar sakapātiem zaļumiem. Pasniedziet ar dārzeņu garnīru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi