Aitas gaļa ar sinepēm un pistācijām

Sastāvdaļas

  • Aitas gaļas: 800 g mīkstuma
  • Sinepes: 2 ēdamkarotes
  • Eļļa: 1 ēdamkarote
  • Rieksti - pistācijas (rupji samaltas): 100 g
  • Aitas gaļas buljons: 250 g
  • Sīpoli: 1 gb
  • Sauss, malts oregano jeb raudene: 1 ēdamkarote
  • Malti melnie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Nesagrieztu gaļas gabalu ieziediet ar sāli un pipariem un izcepiet eļļā. Tad izņemiet un nolieciet siltā vietā.
  2. Lai pagatavotu mērci, sīpolu smalki sagrieziet un apcepiet atlikušajā eļļā. Pielejiet buljonu un vāriet, līdz puse šķidruma ir izgarojusi. Pieberiet sāli, piparus un raudeni. Sagatavoto gaļu ieziediet ar sinepēm, apberiet ar pistācijām un cepiet 200°C 5 -7 minūtes. Gaļu sagrieziet porcijās un pasniedziet ar sagatavoto mērci. Garnējiet ar ceptiem dārzeņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi