Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Aitas gaļa ar papriku

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Aitas gaļa: 600 g mīkstuma
  • Sarkanā paprika: 2 gab
  • Eļļa: 6 ēdamkarotes
  • Citrons: 1 gb
  • Alus: 200 ml
  • Sasmalcināti lupstāji: 2 ēdamkarotes
  • Sasmalcināts oregano jeb raudene: 1 tējkarote
  • Sasmalcināts timiāns: 2 tējkarotes
  • Jēli olas dzeltenumi: 2 gb
  • Cukurs: 2 tējkarotes
  • Sojas mērce: 2 tējkarotes
  • Malti melnie pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomazgājiet gaļu, notīriet plēvītes un sagrieziet 5x6 cm lielos gabaliņos. Lai pagatavotu marinādi, 1 tējkaroti lupstāju, timiānu un raudeni sajauciet ar sāli, pipariem, 5 ēdamkarotēm eļļas, 2 ēdamkarotēm izspiestas citrona sulas un 150 ml alus. Kārtīgi samaisiet. Gaļu lieciet marinādē un atstājiet uz 4 stundām.
  2. Papriku pārgrieziet uz pusēm, iztīriet un sagrieziet lielos gabalos. Uz iesma pēc kārtas duriet papriku un gaļu. Apcepiet eļļā no visām pusēm
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas