''pikantās bumbiņas

Sastāvdaļas

  • Maltā gaļa: 100 g
  • Sīpoli: 1 gb
  • Olas: 1 gb
  • Eļļa: 3 ēdamkarotes
  • Sasmalcināta kinza: 1 ēdamkarote
  • Malts koriandrs: 1 tējkarote
  • Rīvmaize: 1 ēdamkarote
  • Vārīti rīsi: 200 g
  • Sāls: pēc garšas
  • Tomātu mērce: pasniegšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Sīpolus sagrieziet mazos kubiņos un apcepiet daļā eļļas. Maltajai gaļai pievienojiet apceptos sīpolus, rīvmaizi, olas, sāli un koriandru un kārtīgi samaisiet. 2. No sagatavotās masas veidojiet bumbiņas. 3. Bumbiņas apcepiet daļā eļļas 10 minūtes. 4. Rīsus kopā ar kinzu uzsildiet atlikušajā eļļā. Pasniezdiet "bumbiņas", uzliekot tās uz rīsiem un aplejot ar tomātu mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi