Rauga pankūkas 2 2 2

Sastāvdaļas

  • Garie rīsi: 100 g
  • Sarkanās pupiņas: 1 gl
  • Citrons: 3 tējk
  • Olīveļļa: 6 tējk
  • Sasmalcināti sīpoli: 20 g
  • Sasmalcināti ķiploki: 1 tējk
  • Vīna etiķis: 2 tējk
  • Pipari, sāls

Pagatavošana

35 min.
  1. Pupiņas uz 2 stundām iemērciet ūdenī un pēc tam izvāriet. Tad pievienojiet 3 tējk. izspiestas citronu sulas un uzvāriet.
  2. Sīpolus un ķiplokus apcepiet eļļā. Pievienojiet rīsus, pielejiet glāzi ūdens un pieberiet sāli. Vāriet uz vājas uguns, līdz rīsi ir gatavi un ūdens ir iztvaikojis. Tad vārītās pupiņas samaisiet ar rīsiem, pievienojiet etiķi, sāli un piparus un sautējiet 2 minūtes. Pasniedziet uzliktas uz salātlapām un dekorējiet ar pētersīļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi