Viltotās kotletes

Sastāvdaļas

  • Putnu gaļa - vista: 1 kg
  • Siers: 160 g
  • Sviests: 100 g
  • Rīvmaize
  • Olas: 2 gb
  • Pētersīļi
  • Sāls

Pagatavošana

70 min.
  1. Gaļu samaliet gaļas mašīnā un pievienojiet sāli un piparus. No masas veidojiet kotletes, katrai iekšā lieciet olā apviļātu siera šķēlīti, kotletes apviļājiet rīvmaizē un apcepiet sviestā. Pēc tam cepšanu turpiniet cepeškrāsnī, līdz kotletes ir gatavas. Kā garnējumu pasniedziet rīsus un dārzeņus. Dekorējiet ar zaļumiem.

Komentāri

Janis 2011. gada 22. janvāris 01:50
Super, vel pievienoju sariiveerus siipolus masai. Viemkaarshi super, paldies liels!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi