Dienvidnieku siers

Sastāvdaļas

  • Kalmāri: 130 g
  • Siers: 40 g
  • Piens: 20 g
  • Sviests: 50 g
  • Sāls: pēc garšas

Pagatavošana

20 min.
  1. Kalmārus novāriet, atdzesējiet un samaliet gaļas mašīnā. Pievienojiet sviestu, rīvētu sieru, sāli un pienu un sakuliet. No iegūtās masas veidojiet klaipam līdzīgu formu un atdzesējiet. Pasniedziet sagrieztu šķēlītēs.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi