Bezē ar nektarīniem un zemenēm

Sastāvdaļas

  • Olas baltumi: 2 gb
  • Cukurs: 3 ēd.k
  • Sāls: 1 šķipsniņa
  • Margarīns: 1 tējk
  • Saldais krējums: 6 ēd.k
  • Zemenes: 12 ēd.k
  • Nektarīni: 6 gb

Pagatavošana

150 min.
  1. Olu baltumus atdzesējiet, pievienojiet sāli un sakuliet. Pievienojiet cukuru. Pannu izklājiet ar pergamentu un ieziediet ar margarīnu. Uz tās lieciet olu masu lielu zvaigžņu formā. Cepiet 120 oC apmēram 2 stundas. Gatavus atdzesējiet. Nektarīnus nomazgājiet, atdaliet miziņu, izņemiet kauliņus un sasmalciniet biezenī. Saldo krējumu sakuliet. Uz bezē lieciet biezeni, virsū klājiet saldo krējumu, dekorējiet ar ogām un pasniedziet.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi