Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Bezē ar nektarīniem un zemenēm

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Olas baltumi: 2 gb
  • Cukurs: 3 ēd.k
  • Sāls: 1 šķipsniņa
  • Margarīns: 1 tējk
  • Saldais krējums: 6 ēd.k
  • Zemenes: 12 ēd.k
  • Nektarīni: 6 gb
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

150 min.
  1. Olu baltumus atdzesējiet, pievienojiet sāli un sakuliet. Pievienojiet cukuru. Pannu izklājiet ar pergamentu un ieziediet ar margarīnu. Uz tās lieciet olu masu lielu zvaigžņu formā. Cepiet 120 oC apmēram 2 stundas. Gatavus atdzesējiet. Nektarīnus nomazgājiet, atdaliet miziņu, izņemiet kauliņus un sasmalciniet biezenī. Saldo krējumu sakuliet. Uz bezē lieciet biezeni, virsū klājiet saldo krējumu, dekorējiet ar ogām un pasniedziet.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Plūmju un šokolādes kūka

Plūmju un šokolādes kūka

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas