Melleņu ievārījums ar greipfrūtiem un ķiršu liķieri

Sastāvdaļas

  • 1 kg melleņu, 1 kg cukura, ļ citrona sula, 2 greipfrūti, 100 ml ķiršu liķiera

Pagatavošana

1 min.
  1. Mellenes pārlasa, apber ar cukUru un apslaka ar citrona sulu, atstāj uz nakti. Nākamajā dienā no viena greipfrūta ar speciālu nazīti izgriež tievas mizas strēmeiītes Pēc tam greipfrūtu nomizo un attīra daiviņas no plēvēm. Sagrieztas daiviņas kopā ar sacukurotajām mellenēm liek katlā un Uz iēnas uguns vāra. Kad masa sāk burbuļot, vārīšanu turpina vēl aptuveni 2 minūtes. Beigās pievieno sagrieztās mizas strēmelītes un liķieri. Karstu pilda burkās.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi