Aveņu putas ar vaniļas mērci

Sastāvdaļas

  • 4 cilvēkiem
  • • 200 g aveņu
  • • 100 g pūdercukura
  • • 4 olu baltumi
  • Mērcei
  • • 4 olu dzeltenumi
  • • 300 g piena
  • • 80 g cukura
  • • šķipsniņa vanilīna
  • Rotāšanai
  • • svaigas ogas

Pagatavošana

30 min.
  1. Olu baltumus stingri saputo ar pūdercukuru. Iemaisa veselas vai saberztas avenes.
  2. Olu dzeltenumus saputo ar cukuru. Uzvāra pienu un pieliek vanilīnu. Maisot pievieno olu masu. Karsta ūdens peldē maisa, kamēr sabiezē.
  3. Deserta trauciņā liek olbaltuma masu, pārlej ar mērci, rotā ar ogām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi